Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Sensoro IoT ratkaisut mahdollistavat laajan anturiverkoston toteuttamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Etusivu Uutiset Sensoro IoT ratkaisut mahdollistavat laajan anturiverkoston toteuttamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Uutisia yritykseltä Timeless Technology

Sensoro Alpha Product Suiteen kuuluvilla komponenteilla voidaan toteuttaa laaja IoT anturiverkoston nopeasti ja kustannustehokkaasti. Toisin kuin muut IoT anturiverkostot, jotka ovat hankalia ylläpidettäviä ja konfiguroitavia sekä etäisyyksien rajoittamia, Alpha-alusta on helposti käyttöönotettava ja hallittava. Alphan verkkokomponeteilla voidaan lisäksi kattaa erittäin laajoja alueita pitäen sisällään tuhansia antureita.

Verkkoarkkitehtuurina toimii yksinkertainen tähti-topologia, jossa tukiasema välittää tiedon asennetuilta IoT-antureilta keskitettyyn taustajärjestelmään. Tiedonsiirtoon antureiden ja tukiasemien välillä käytetään pitkän kantaman IoT-WANia. Tukiaseman ja taustajärjestelmän välinen tiedonsiirto toteutetaan joko Ethernetillä tai 3G/4G-yhteydellä.

Sensoro Alpha toimintaperiaate | Timeless Technology
Sensoro Alpha Base Station IoT tukiasema | Timeless Technology

Alpha tukiasema

Alpha tukiasemien hallinta tapahtuu keskitetysti taustajärjestelmästä. Itse tukiasema on suunniteltu ulkokäyttöön ja kestämään kovia käyttöolosuhteita. Sensoro IoT-WAN on tarkoitettu yhdistämään tuhansia antureita taustalla toimivaan keskitettyyn pilvipalveluun.

  • helposti konfiguroitava taustajärjestelmästä
  • paikallinen konfigurointi mahdollista BLE-yhteydellä
  • tukee IoT-WAN, Ethernet ja 3G
  • IP67 suojaluokitus
Timeless Technology | Sensoro Alpha Gateway Iot reititin

Alpha reititin

Alpha kattaa laajoja alueita sisätiloissa ja on tarkoitettu kohteisiin, joissa käytetään vähävirtaisia ja pitkän kantaman IoT-antureita.

  • tri-layer suojaus datan suojauksessa
  • tukee IoT-WAN, Ethernet, WiFi ja 4G
Sensoro Alpha Node 4AA IoT anturit | Timeless Technology

Alpha Node-4AA anturi

Alpha Node-4AA on yksi esimerkki vähävirtaisesta  IoT-anturista, jolla on pitkä kantama ja joka tukee sekä lähilukua (BLE) että IoT-WAN yhteyttä. BLE Beacon toiminnossa anturi tukee Apple iBeacon ja Google Eddystone protokollia.

  • helposti konfiguroitava ja hallittava taustajärjestelmästä
  • lämpötila, kosteus ja valo anturit
Sensoro Alpha Commander pilvipalvelu | Timeless Technology

Alpha Commander

Alpha Commander on skaalautuva keskitetty hallintajärjestelmä, jolla monitoroidaan, konfiguroidaan ja hallitaan koko IoT-anturiverkostoa. Järjestelmällä hallitaan niin antureita kuin myös tukiasemia, ja jonka intuitiivinen käyttöliittymä mahdollista helpon ja nopean tavan tarkastaa laitteiden tilat, antureiden parametrien asetuksen ja antureiden monitoroinnin. Data voidaan helposti uudelleenohjata Commanderista toiseen sovellukseen tallennusta ja analysointia varten käyttäen MQTT, HTTP ja API.

Tutustu Sensoro yritykseen ja heidän palveluihinsa oheisesta pdf-esityksestä: Sensoro Company Introduction

Asiakasreferensseihin voit tutustua oheisen linkin kautta: Case Studies

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
+358449988238
kari.ruhanen@timeless.fi