Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Laajensimme valikoimaamme Allegro Packets Network Multimeter -verkkoanalysaattoreilla, 1Gbps – 100Gbps verkoille

Etusivu Uutiset Laajensimme valikoimaamme Allegro Packets Network Multimeter -verkkoanalysaattoreilla, 1Gbps – 100Gbps verkoille

Uutisia yritykseltä Timeless Technology

Allegro Network Multimeterit ovat diagnostiikka-työvälineitä verkon analysointiin. Niitä käyttävät verkko-administraattorit tarkkaillessaan verkkoliikennettä – niin reaaliajassa kuin myös historiatietoja. Laitteet ovat tehokkaita ja niitä on helppo operoida. Kattava verkkoanalyysi voidaan tehdä nopeasti: ongelmat verkossa voidaan löytää muutamalla klikkauksella, samoin tunnistaa suorituskyvyn pullonkaulat ja havaita pakettien häviämiset. Laitteita voidaan käyttää niin kuormituspiikkien analysoinnissa kuin myös verkon jatkuvana monitorointivälineenä verkon palveluiden laadun (QoS) varmistuksessa.

Laitteiden asentaminen on helppoa – Just Plug and Play! Ne voidaan integroida verkon osaksi mihin kohtaan tahansa, myös asiakkaan tiloihin, jolloin niiden hallinta voidaan tehdä etäänä. Tehokkaan debuggerin ansiosta ne tarjoavat kustannustehokkaan ja kattavan verkon analysoinnin.

Oletko tottunut käyttämään WireSharkia? Käyttämällä web-käyttöliittymää, voidaan halutut paketit pcap:ia varten purkaa reaaliajassa tai taannehtivasti. Allegro Network Multimeter on erittäin hyvä lisä WireSharkiin yksinkertaistamalla WireShark analyysia, koska Allegro mahdollistaa analysoinnin vain tietystä halutusta osasta kokonaisliikennettä.

Allegro Packets verkkoanalysaattori | Timeless Technology

Allegro 200 Network Multimeter

Allegro 200 on pienikokoinen kannettava verkkoanalysaattori, joka kykenee analysoimaan dataliikennettä max. 50 PC tai serverin ja max. 1Gbps verkoissa.

Allegro 1000 Series Network Multimeter

Allegro 1000 Series tuotteista on kaksi versiota: kannettava Allegro 1000 ja 1U-asennettava Allegro 1200. Allegro 1000 Series tuotteet on suunniteltu analysoimaan dataliikennettä max. 10.000 serverin ja 1Gbps sekä 10Gbps verkoissa.

Allegro 3000 Series Network Multimeter

Allegro 3000 Series tuotteet ovat soveliaita Internet-palveluiden tarjoajille (ISP), isoille palvelinkeskuksille ja yrityksille. Saatavilla kaksi mallia: kannettava Allegro 3000 ja 1U-asennettava Allegro 3200. Nämä mallit mahdollistavat reaaliaikaisen analysoinnin max. 40Gbps verkoissa.

Allegro 3500/5500 Series Network Multimeter

Lokakuussa 2018 julkaistu Allegro 3500/5500 Series tuotteet ovat optimoitu 1Gbps – 100Gbps verkkojen analysointiin, monitorointiin, verifiointiin ja vianetsintään. Ne mahdollistavat taannehtivan verifioinnin max. 800.000 IP-osoitteelle ja max. 256 miljoonalle yhteydelle.

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
+358449988238
kari.ruhanen@timeless.fi