Timeless Technology
Tietoliikenne, automaatio ja mittaustekniikka

Laajensimme tuotevalikoimaamme Western Telematic Inc. (WTI) 4G-LTE konsolipalvelimilla ja älykkäillä PDU ratkaisuilla

Etusivu Uutiset Laajensimme tuotevalikoimaamme Western Telematic Inc. (WTI) 4G-LTE konsolipalvelimilla ja älykkäillä PDU ratkaisuilla

Uutisia yritykseltä Timeless Technology

Amerikkalaisen Western Telematic Inc. (WTI) tuotevalikoimaan kuuluvat 8, 24 ja 40 porttiset konsolipalvelimet Out-of-Band 4G-LTE tuella, 8 ja 16 porttiset konsolipalvelin + PDU yhdistelmät sekä älykkäät PDU virranhallintalaitteet Cisco EnergyWise -tekniikalla.

Konsolipalvelimet

8, 24 ja 40 porttiset konsolipalvelimet 4G-LTE Out-of-Band tuella. Muodostaa suojatun etäyhteyden reitittimiin, kytkimiin, palomuureihin ja mihin tahansa RS232-konsoliportin omaavaan verkkolaitteeseen 10/100/1000 Ethernetin tai 4G-LTE kautta parametrien muuttamista, lokitietojen katselua ja vikatilanteiden selvittelyä varten.

Konsolipalvelin ja PDU virranhallinta

8 tai 16 porttiset konsolipalvelimet yhdistettynä PDU virranhallinta laitteistolla. Yhdellä etäyhteydellä voidaan hoitaa verkkolaitteiden hallinta ja niiden virransyötön hallinta. Optiona: Automatic  Transfer Switch (ATS ) ja Current Monitoring (CM)

Älykkäät PDU virranhallintalaitteet

Verkkolaitteiden virransyötön etähallinta, ATS ja kWh kulutusmittaus. Kaikki VMR, NPS ja NBB sarjan laitteet toimitetaan Cisco EnergyWise -tekniikalla.

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
+358449988238
kari.ruhanen@timeless.fi