Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

Laajensimme tuotevalikoimaamme Comet Systemin mittaus- ja monitorointiratkaisuilla.

Etusivu Uutiset Laajensimme tuotevalikoimaamme Comet Systemin mittaus- ja monitorointiratkaisuilla.

Comet System tuotteet ja palvelut | Timeless Technology

Comet System on tsekkiläinen valmistaja, joka on kehittänyt jo vuodesta 1991 tarkkoja mittauslaitteita sekä ympäristön monitorointiratkaisuja. Valikoimaan kuuluvat mm. Sigfox IoT, GSM ja Ethernet anturit sekä tarkat käsimittalaitteet USB, RS-232 tai Ethernet liitännällä.

Comet Sigfox IoT anturit | Timeless Technology

Sigfox IoT anturit

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus Sigfox-verkon kautta Comet-pilvipalveluun. Anturissa on myös oma paikallinen näyttö. Saatavilla integroiduilla ja ulkopuolisilla antureilla sekä digitaalisilla tuloilla.

Comet System GSM anturit | Timeless TechnologyGSM anturit

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus GSM/GPRS -verkon kautta Comet-pilvipalveluun. Anturissa on myös oma paikallinen näyttö. Saatavilla integroiduilla ja ulkopuolisilla antureilla sekä digitaalisilla tuloilla.

Comet System Web anturit | Timeless TechnologyWeb anturit

Lämpötilan, kosteuden, CO2 pitoisuuden ja ilmanpaineen mittaus Ethernet-verkon kautta Comet-pilvipalveluun. Useimmissa antureissa on myös oma paikallinen näyttö. Saatavilla integroiduilla ja ulkopuolisilla antureilla sekä digitaalisilla tuloilla/lähdöillä.

Comet System käsimittalaitteet | Timeless TechnologyKäsimittalaitteet

Tarkat käsimittalaitteet lämpötilan, kosteuden, kastepisteen, ilmanpaineen ja CO2-pitoisuuden mittaamiseen. Liitännät USB, RS-232 tai Ethernet.

Lataa yleisesite Comet Systemin tuotteista: Comet System Yleisesite

Linkki tuotetietoihin sivuillamme: Comet System