Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Digital Input (DI, dry contact) ja Digital Output (DO, rele) etäohjaus sekä etämonitorointi LAN-verkon kautta.

Etusivu Uutiset Digital Input (DI, dry contact) ja Digital Output (DO, rele) etäohjaus sekä etämonitorointi LAN-verkon kautta.

Uutisia yritykseltä Timeless Technology

HW group Damocles2-tuotteet on suunniteltu Digital Input (DI, dry contact) sisääntulojen ja Digital Output (DO, rele) lähtöjen ohjaukseen ja monitorointiin LAN-verkon kautta käyttäen tietoturvallisia M2M-protokollia (HTTPS, IPv6, SNMPv3).

Damocles2 voidaan myös helposti integroida olemassa olevaan monitorointijärjestelmään (tuki yli 50 SNMP ja SCADA sovellukselle). Lisäksi MQTT-protokolla mahdollistaa integroinnin IoT-sovelluksiin kuten IoT Hub, MS Azure, AWS IoT, Bluemix Internet of Things …

Kaikkiaan Damocles2:een voidaan kytkeä max. 24 DI-sisääntuloa ja 8x DO-relelähtöä. Lisäksi DI-sisääntuloissa on S0-pulssilaskurit muistilla vesi-, kaasu- ja kWh-mittareille. Damocles2 monitoroi kytkettyjä DI-sisääntuloja ja jos niiden tilat muuttuvat lähettää se hälytyksen sähköpostiin. Erillisen SMS-gateway tuotteen avulla voidaan ottaa myös käyttöön SMS hälytysviestit. DI-sisääntulon tilan muuttuessa, voidaan myös se ohjata automaattisesti aktivoimaan etärele toisella Damocles2-yksiköllä.

HW group Damocles2 DI DO etäohjaus etämonitorointi sovelluskuva | Timeless Technology

Ilmaisella SensDesk web-portaalilla seurataan tilojen muutoksia sekä hälytyksiä. SensDesk-portaalia voi myös käyttää älypuhelimella, joihin on saatavilla SensDesk appsit Android ja iPhone älypuhelimille.

Mikäli tilamuutokset ja hälytykset halutaan tallentaa tietokantaan, voidaan käyttää Windows-pohjaista HWg-PDMS -ohjelmistoa. Windows-pohjainen HWg-Trigger -ohjelmisto monitoroi DI/DO -liitäntöjä ja mikäli liitännän tila muuttuu, Damocles2-laitteeseen ei saada yhteyttä tai laitteeseen kytkettyä painiketta on painettu, niin ohjelmisto lähettää hälytyksen eteenpäin ja/tai käynnistää erillisen toiminnon.

Damocles2:ssa on sisäänrakennettu verkkopalvelin, joten laitteen konfigurointia varten tarvitaan vain webbi-selain. Laitteen virransyöttö voidaan haluttaessa tehdä LAN-PoE kautta (Damocles2 2404).

Linkki tuotetietoihin valmistajan sivuilla: HW group Damocles2

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
+358449988238
kari.ruhanen@timeless.fi