Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

Avasimme yhteistyössä sveitsiläisen Switracen kanssa dataloggeri-verkkokaupan, switrace-dataloggers.fi

Etusivu Uutiset Avasimme yhteistyössä sveitsiläisen Switracen kanssa dataloggeri-verkkokaupan, switrace-dataloggers.fi

Switrace tuoteryhmä | Timeless Technology

Switrace dataloggerit on valmistettu kokonaisuudessaan Sveitsissä ja niiden tyypillisin käyttökohde on lääke- ja elintarviketeollisuudessa kylmäketjun lämpötilan sekä kosteuden valvonta. Tämän lisäksi niitä käytetään laboratorioissa, museoissa, varastotiloissa ja teollisuudessa.

Valikoimaan kuuluvat seuraavat dataloggerit:

  • kerta- ja jatkuvakäyttöiset lämpötila USB-dataloggerit (myös LCD näytöllä)
  • kerta- ja jatkuvakäyttöiset lämpötila ja kosteus USB dataloggerit
  • jatkuvakäyttöiset lämpötila USB-dataloggerit ulkoisella anturilla (myös LCD näytöllä)
  • kertakäyttöiset DRY ICE USB-dataloggerit

Kertakäyttöinen Switrace lämpötila dataloggeri | Timeless Technology

Dataloggerit soveltuvat myös tavaratoimitusten lämpötilan ja kosteuden valvontaan lentokuljetuksissa, sillä ne noudattavat IATA:n säännöksiä (2017 IATA Dangerous goods regulations 58th edition).

Switrace dataloggereissa on integroitu USB-portti ja PDF-generaattori, joten mittaustulosten raportointia varten ei tarvita erillistä ohjelmistoa. Asettamalla dataloggeri tietokoneen USB-porttiin tulostuu mittausraportti automaattisesti.

Käyttäjä voi ohjelmoida dataloggerit MANAGER PC-ohjelmistolla, jolla voidaan lisäksi analysoida tehtyjä mittaustuloksia. MANAGER-ohjelmistolla voidaan myös tallettaa dataloggerin tiedot ja tehdyt mittaustulokset veloituksettomaan pilvipalveluun.

Web-pohjainen DATAFLOW-ohjelmisto on ”CFR 21 part II” yhteensopiva sovellus, jolla voidaan hallinnoida dataloggereita ja kuljetusreittejä. Kaikki tieto on tallennettu tietoturvalliseen tietokantaan ja johon myös kaikki käyttäjät ja tehdyt toimenpiteen rekisteröidään (audit-menetelmä). DATAFLOW on tarkoitettu täydelliseen kylmäketjun hallintaan ja raportointiin.

Klikkaa Switrace verkkokauppaan