Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

American Thermal Instruments (ATI) Bluetooth dataloggerit ja elektroniset ilmaisimet kuljetusketjun olosuhteiden valvontaan

Etusivu Uutiset American Thermal Instruments (ATI) Bluetooth dataloggerit ja elektroniset ilmaisimet kuljetusketjun olosuhteiden valvontaan

Uutisia yritykseltä Timeless Technology

Timeless Technology on solminut sopimuksen amerikkalaisen American Thermal Instruments (ATI) kanssa heidän tuotteidensa maahantuonnista, myynnistä ja markkinoinnista. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bluetooth lämpötila/kosteus dataloggerit ja sähköiset lämpötila ilmaisimet kylmäketjun hallintaan ja ympäristöolosuhteiden monitorointiiin. Tuotteita käytetään tyypillisesti elintarvike- ja lääketeollisuudessa sekä logistiikassa.

LOG-IC® 360 Bluetooth dataloggerit

LOG-IC 360 lämpötila tai lämpötila/kosteus Bluetooth dataloggerit ovat kehittyneimpiä ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja monitoroimaan lämpötilasäädeltyjen kuljetusten lämpötilaa ja tarvittaessa myös lisäksi kosteutta. Bluetooth-tekniikka mahdollistaa kuljetuksen olosuhteiden seuraamisen ilman paketin tai kontin avausta suoraan älypuhelimen näytöllä. Lisäksi dataloggerissa on LCD-näyttö visuaalista mittaustulosten ja hälytysten tarkastusta varten.

Käyttäjä voi ladata LOG-IC 360 Bluetooth -sovelluksen joko Google Play:sta tai App Store:sta. Sovelluksella voidaan mm. määritellä halutut käyttäjäprofiilit, ohjelmoida dataloggeri halutuilla parametreillä ja lukea tehdyt mittaustulokset halutuilta dataloggereilta sekä tallettaa tehdyt mittaustulokset joko CSV tai PDF muodossa.

Linkki tuotetietoihin sivuillamme: LOG-IC 360

Bluetooth dataloggeri | Timeless Technology

Endicate™ lämpötila ilmaisimet

Kertakäyttöiset Endicate elektroniset lämpötila ilmaisimet ovat edullisimpia näytöllä varustettuja mittalaitteita kylmäketjun valvontaan. Ilmaisimessa on iso näyttö, joka näyttää selvästi mikäli kuljetuksen aikainen lämpötila on ollut säädettyjen rajojen sisällä tai niiden ulkopuolella. Endicate-tuotteiden ulkonäkö on mahdollista myös brändätä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Ilmaisimet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi ohjelmoituna halutuilla hälytysrajoilla.

Linkki tuotetietoihin sivuillamme: Endicate

American Thermal Instruments Endicate lämpötila ilmaisin | Timeless Technology

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
+358449988238
kari.ruhanen@timeless.fi