Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

Automaatio

Etusivu Automaatio

Atop Technologies

Tietoliikenne ja teollinen IoT

Ethernet-kytkimet, mediamuuntimet, sarjaporttipalvelimet, langaton tiedonsiirto, teollisuustietokoneet, protokolla yhdyskäytävät ja aikasynkronointilaitteet.

Billion Electric

Tietoliikenne ja teollinen IoT

Monipuoliset M2M 3G/4G-LTE reitittimet teollisuuteen ja ajoneuvoihin. 4G/LTE reitittimet sisä- ja ulkokäyttöön.  WLAN ja VPN reitittimet.

Comet System

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus Sigfox, GSM/GPRS tai Ethernet verkon kautta. Tarkat käsimittalaitteet USB, RS-232 tai Ethernet liitännöillä.

ControlByWeb

Ethernet I/O ja DAQ

Ethernet I/O ja DAQ tuotteet webin kautta tapahtuvaan ohjaukseen ja monitorointiin. Sisäänrakennetut web-palvelimet. Web-portaali ja älypuhelin appsit.

HW group

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

LAN, WLAN ja 2G -pohjainen mittaus sekä monitorointi eri antureilta ja ilmaisimilta. DI ja DO -liitäntöjen etämonitorointi ja -ohjaus. Web-portaali ja älypuhelin appsit.

Perle Systems

Tietoliikenne ja teollinen IoT

Ethernet-kytkimet, mediamuuntimet, Ethernet Extenderit, konsolipalvelimet, päätepalvelimet, M2M sarjalaitepalvelimet, Serial Extenderit ja ylijännitesuojat.

VScom

Teollisuuselektroniikka

Sarjaporttipalvelimet (M2M), ARM sulautetut teollisuustietokoneet, VPN reitittimet, USB-to-RS adapterit, CAN bus muuntimet ja Modbus Gateway.