Skip to content

Aranet Cloud pilvipalvelu

Etusivu » Aranet » Aranet Cloud pilvipalvelu

Ympäristöolosuhteiden valvonta pilvipalvelulla

Aranet pilvipalvelu on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet pilvipalvelun avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

ETÄYHTEYS

Hanki 24/7 turvallinen ja keskeytymätön etäyhteys mittausdataan mistä tahansa paikasta. Järjestelmässä on optimoitu käyttöliittymä työpöydän, tabletin tai älypuhelimen käyttöön. Tärkeää keskisuurille ja suurille yrityksille, joilla on ympäristöolosuhteiden mittaus- ja valvontajärjestelmiä useissa paikoissa.

SKAALAUTUVUUS

Mahdollista kasvu! Yhdistä ja hae yleiskatsaus useista tukiasemista ja antureista yhteen paikkaan. Oleellista yrityksille, jotka vaativat seurantajärjestelmien nopeaa ja helppoa käyttöönottoa. Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

OHJAUS

Hallitse ja ylläpidä kaikkia resursseja yhdessä paikassa. Seuraa, analysoi ja vertaa reaaliaikaista dataa, hallitse käyttäjiä, määritä antureita ja hälytyksiä. Hyödynnä dataan perustuvia tietoja, paranna prosesseja ja minimoi kustannuksia. Hallitse IoT-anturiverkkoa helposti.

Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Linkki valmistajan tuotesivuille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?