CNC työstökone modernisointi sarjalaitepalvelimella

Vanhojen työstökoneiden työasemien korvaaminen sarjaporttipalvelimilla

Suurin osa Suomessa käytössä olevista työstökoneista ei ole yhteydessä lähiverkkoon, jolloin työstöohjelmat pitää ladata työstökoneeseen hallissa olevien paikallisten tietokoneiden kautta. Kytkemällä työstökoneet VScom NetCom+ -sarjaporttipalvelimeen, voidaan luopua halli-PC:stä ja ladata keskitetysti työstöohjelmat kiinteän LAN-yhteyden tai langattoman WLAN-yhteyden kautta työstökoneille. Sarjaporttipalvelimen asentaminen ei edellytä työstökoneeseen ohjelmistomuutoksia (lukuun ottamatta parametrointia).

Saksalaisen VScom NetCom+ -tuotteet ovat tietoturvallisia sarjaporttipalvelimia, joita löytyy eri porttimäärillä (1 – 8 kpl), eri sarjaporttiliitynnällä (RS232, RS422 tai RS485) ja tiedonsiirto-yhteytenä voi olla LAN, WLAN tai 3G-mobiiliyhteys.

Timeless Technology, joka toimii VS Vision Systems GmbH (VScom) virallisena maahantuojana, tekee yhteistyötä kotimaisen asiantuntijayrityksen, IGUSystem, kanssa työstökoneiden liittämisessä yrityksen lähiverkkoon.

IGUSystem palvelut:

Tuotantolaitteiden automaattisten tiedonkeruujärjestelmien (ADC) ja tiedonsiirtojärjestelmien (DNC) muutostyöt, varaosat ja järjestelmien uudelleenkytkentä ja tiedonkeruun logiikkamuutokset. DNC tiedonsiirtolinkit NC-ohjelmien siirtoon 17 vuoden kokemuksella yli 3000 CNC koneeseen. DncTabView ja DncWinView ohjelmat älylaitteille ja PC:lle NC-ohjelmien ja niiden lisätietojen hallintaan. IGULink ohjelmat tuotantoseisokkien välittömään havainnointiin sekä konetilojen seurantaan, analysointiin ja datan tuottamiseen räätälöidylle pilvipalvelulle ja IguADC sovellukselle. Markkinoiden tuoreimmat tiedonkeruuliitännät mukaan lukien MTConnect.

Voit tutustua IGUSystemin tuotteisiin ja palveluihin tarkemmin osoitteessa: www.igusystem.fi. Yhteyshenkilönä IGUSystemillä on Jouni Myllys: jouni.myllys@igusystem.fi.

Linkki tuotetietoihin valmistajan sivuilla: VScom NetCom+ sarjaporttipalvelimet

VS Vision Systems GmbH (VScom) on saksalainen valmistaja, joka erikoistunut teollisuuselektroniikkaan, teollisuusautomaation ja teollisuustietoliikenteeseen.

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
044 – 9988 238
kari.ruhanen@timeless.fi