Perle Systems - Ethernet-kytkimet, Ethernet Extenderit, mediamuuntimet, optiset transceiverit, konsolipalvelimet, päätepalvelimet ja M2M sarjalaitepalvelimet (LAN, WLAN, 3G/4G).

PoE-laitteiden etäbuuttaus, PD Power Reset.

PoE-laitteet kuten IP-kamerat ja WLAN-tukiasemat ovat tyypillisesti asennettu laajalle alueelle ja useimmiten niihin on hankala päästä helposti käsiksi. Näiden laitteiden joutuessa vikatilaan on korjaava toimenpide tavallisesti PoE-laitteen virran katkaisu ja virran takaisin kytkentä (eli buuttaus). Alla kuva PD Power Reset -toiminnosta käytettäessä Ethernet Extendereitä:

How to perform PD Power reset?

Perle tarjoaa nyt mahdollisuuden etäbuuttaukseen PoE/PoE+ mediamuuntimilla ja Ethernet Extendereillä, jolloin huollon ei tarvitse mennä asennuspaikalle vaan korjaava toimenpide voidaan tehdä valvomosta.

Linkki valmistajan sivuille: PoE/PoE+ Mediamuuntimet

Linkki valmistajan sivuille: PoE/PoE+ Ethernet Extender

Lue myös asiakas case, jossa kuvataan kuinka yksi USA:n suurimmista autojälleenmyynti-ketjuista, Sonic Automotive, käyttää Perlen PoE Ethernet Extendereitä langattomien tukiasemien (WAP) virransyöttöön. Case Study: Sonic Automotive

Kanadalainen Perle Systems on yksi johtavista valmistajista, joka on kehittänyt jo vuodesta 1976 alkaen korkealaatuisia, tietoturvallisia ja runsailla ominaisuuksilla varustettuja tuotteita automaatio- ja tietoliikennesovelluksiin kuten päätepalvelimia, sarjalaitepalvelimia, I/O-laitepalvelimia, mediamuuntimia, teollisuus Ethernet-kytkimiä, Ethernet Extender -pidentimiä ja datakeskusten konsolipalvelimia sekä etävirranhallintalaitteita.

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
044 – 9988 238
kari.ruhanen@timeless.fi