VScom - sarjalaitepalvelimet, M2MVScom NetCom+ tietoturvalliset Serial-to-Ethernet -laitepalvelimet (sarjaporttipalvelimet) ovat pieniä RISC-pohjaisia teollisuustietokoneita, joiden avulla voidaan ohjata ja kerätä tietoa RS-232/422/485 laitteilta internetin yli käyttäen LAN-, WLAN- tai 3G/4G-yhteyksiä. NetCom+ laitteissa on prosessori, muistia, käyttöjärjestelmä ja TCP/IP protokolla mahdollistaen kaksisuuntaisen dataliikenteen sarjarajapintojen ja TCP/IP sockettien välillä.

NetCom+ malleissa tiedonsiirto laitteelta/laitteelle mukaan lukien konfigurointi on salattua käyttäen SSL/AES-256 salausta. NetCom+ laitteet tukevat: TCP/IP, UDP, Telnet, DHCP, ICMP, HTTP, SNMP V1/2c/3, DNS, PPP ja openVPN. NetCom+ sarjalaitepalvelimet voidaan konfiguroida nettiselaimella, ajuripaneeleilla, Telnetillä, sarjaportilla ja SNMP:llä.

NetCom+ sarjalaitepalvelimet mahdollistavat transparentin sarjaliikenne-yhteyden riippumatta käytetystä alustasta tai etäisyydestä.

viaVPN - Connect Any Device over Internet

Perinteisen sarjalaite-palvelin ominaisuuksien lisäksi, NetCom+ laitteet mahdollistavat myös suojatun etäyhteyden Internetin kautta käyttäen VScomin viaVPN-palvelua. viaVPN mahdollistaa mm. NetCom+ laitteiden etäältä tapahtuvan konfiguroinnin, päivityksen ja diagnosoinnin. Näiden lisäksi viaVPN mahdollistaa siirtää tietoa NetCom+ kytkettyyn laitteeseen/laitteelta esim. mittaustietoja, ohjaustietoja… Linkki: viaVPN

Mallit:

  • 1 - 2 porttiset: RS232/422/485, LAN ja WLAN
  • 4 - 16 porttiset: RS232/422/485, DIO (8-porttinen malli), LAN, WLAN ja 3G/4G, PoE