Connect to Success

Saksalainen Vision Systems (VScom) on erikoistunut teollisuuselektroniikan, teollisuusautomaation ja teollisuustietoliikenteen tuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen.

Modbus gateway

VScom Modbus gatewayModGate+ -laitteet yhdistävät verkon Modbus-käytävään. Ne muuttavat verkon Modbus/TCP -liikenteen sarjaliitäntäyhteyden Modbus/RTU tai Modbus/ASCII -liikenteeksi. Sarjaliitäntä voi ohjata yhtä RS232-laitetta tai RS485-moodissa voidaan ohjata useita laitteita.

Lisäominaisuuksina on myös RS422:n implementointi ja tuki usealle Modbus Masterille TCP tai sarjayhteyksillä. ModGate+ -laitteet mahdollistavat myös protokollien reitittämisen yhdeltä sarjalinjalta toiselle, jolloin voidaan myös muuttaa RS232 --> RS485, ModBus/RTU --> ModBus/ASCII sekä sarjaliikenne-parametreja kuten bitrate, character size ja parity.

Mallit:

  • 1 - 8 porttiset: RS232/42/485, LAN ja WLAN

VScom uutiset ja tuotejulkistukset

Teollisuus VPN reitittimien avulla voidaan hallita ja monitoroida tietoturvallisesti etäällä olevia tuotantolaitteita tai tiedonkeruulaitteita.

16.3.2017
Teollisuus VPN reitittimien (VPNRouter) avulla on mahdollista toteuttaa oma yksityinen VPN sovellusverkko, jonka kautta voidaan hallita ja monitoroida turvallisesti etäreitittimiin...
Lue lisää

Pienet sulautetut Linux-pohjaiset ready-to-run teollisuustietokoneet tiedonkeruu- ja automaatiosovelluksiin.

31.10.2016
VScom Linux ARM RISC sulautetut teollisuustietokoneet. RISC-pohjaiset Baltos sulautetut tietokoneet ovat teollisuuskäyttöön suunniteltuja "ready-to-run" tyyppisiä ja kooltaan pieniä tietokoneita, joita...
Lue lisää

Teollinen Internet (IoT): Vanhojen työstökoneiden työasemien korvaaminen sarjaporttipalvelimilla ja liittäminen yrityksen lähiverkkoon mahdollistaa keskitetyn työstöohjelmien tiedonsiirron.

1.9.2016
Vanhojen työstökoneiden työasemien korvaaminen sarjaporttipalvelimilla Suurin osa Suomessa käytössä olevista työstökoneista ei ole yhteydessä lähiverkkoon, jolloin työstöohjelmat pitää ladata työstökoneeseen...
Lue lisää