Connect to Success

Saksalainen Vision Systems (VScom) on erikoistunut teollisuuselektroniikan, teollisuusautomaation ja teollisuustietoliikenteen tuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen.

CAN bus muuntimet

VScom CAN bus muuntimet ja adapteritCAN Bus -muuntimilla voidaan kytkeä tietokone CAN bus -teollisuusverkkoon niin teollisuusautomaatiossa kuin myös ajoneuvoissa.

Laitteissa on erikoiskirjasto, joka mahdollistaa CAN-teollisuusverkon ohjauksen kaikkien VScomin eri muuntimien kautta; kirjasto on sama kaikille laitteille eli toteutettu sovellus toimii kaikilla VScomin muuntimilla riippumatta mallista. Kirjasto tukee C/C++, C#, VB.NET, Delphi ja LabVIEW. Mapper-kirjastot simuloivat muiden valmistajien ohjelmistorajapintoja. Käyttäjän ei tarvitse muuttaa olemassa olevaa sovellustaan, ainoastaan hänen tarvitsee vaihtaa alkuperäiset kirjastot Mapper DLL -kirjastoon.

VScomin CAN bus muuntimet tukevat CANopen -protokollaa ja Bosch BUSMASTER sekä CANHacker. USB ja CAN portit ovat ESD-suojattuja. ISO-malleisssa on 2.5kV eristys CAN bus -puolella.

viaVPN - Connect Any Device over Internet

Perinteisen sarjalaite-palvelin ominaisuuksien lisäksi, NetCAN+ laitteet mahdollistavat myös suojatun etäyhteyden Internetin kautta käyttäen VScomin viaVPN-palvelua. viaVPN mahdollistaa mm. NetCAN+ laitteiden etäältä tapahtuvan konfiguroinnin, päivityksen ja diagnosoinnin. Näiden lisäksi viaVPN mahdollistaa siirtää tietoa NetCAN+ kytkettyyn laitteeseen/laitteelta esim. mittaustietoja, ohjaustietoja… Linkki: viaVPN

Mallit:

  • USB to CAN bus muunnin, ISO-malli
  • Ethernet to CAN bus muunnin, LAN ja WLAN

VScom uutiset ja tuotejulkistukset

Teollisuus VPN reitittimien avulla voidaan hallita ja monitoroida tietoturvallisesti etäällä olevia tuotantolaitteita tai tiedonkeruulaitteita.

16.3.2017
Teollisuus VPN reitittimien (VPNRouter) avulla on mahdollista toteuttaa oma yksityinen VPN sovellusverkko, jonka kautta voidaan hallita ja monitoroida turvallisesti etäreitittimiin...
Lue lisää

Pienet sulautetut Linux-pohjaiset ready-to-run teollisuustietokoneet tiedonkeruu- ja automaatiosovelluksiin.

31.10.2016
VScom Linux ARM RISC sulautetut teollisuustietokoneet. RISC-pohjaiset Baltos sulautetut tietokoneet ovat teollisuuskäyttöön suunniteltuja "ready-to-run" tyyppisiä ja kooltaan pieniä tietokoneita, joita...
Lue lisää

Teollinen Internet (IoT): Vanhojen työstökoneiden työasemien korvaaminen sarjaporttipalvelimilla ja liittäminen yrityksen lähiverkkoon mahdollistaa keskitetyn työstöohjelmien tiedonsiirron.

1.9.2016
Vanhojen työstökoneiden työasemien korvaaminen sarjaporttipalvelimilla Suurin osa Suomessa käytössä olevista työstökoneista ei ole yhteydessä lähiverkkoon, jolloin työstöohjelmat pitää ladata työstökoneeseen...
Lue lisää