Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

CAN bus muuntimet

CAN bus muuntimetCAN bus muunnin | Timeless Technology

CAN Bus -muuntimilla voidaan kytkeä tietokone CAN bus -teollisuusverkkoon niin teollisuusautomaatiossa kuin myös ajoneuvoissa.

Laitteissa on erikoiskirjasto, joka mahdollistaa CAN-teollisuusverkon ohjauksen kaikkien VScomin eri muuntimien kautta; kirjasto on sama kaikille laitteille eli toteutettu sovellus toimii kaikilla VScomin muuntimilla riippumatta mallista. Kirjasto tukee C/C++, C#, VB.NET, Delphi ja LabVIEW. Mapper-kirjastot simuloivat muiden valmistajien ohjelmistorajapintoja. Käyttäjän ei tarvitse muuttaa olemassa olevaa sovellustaan, ainoastaan hänen tarvitsee vaihtaa alkuperäiset kirjastot Mapper DLL -kirjastoon.

VScomin CAN bus muuntimet tukevat CANopen -protokollaa ja Bosch BUSMASTER sekä CANHacker. USB ja CAN portit ovat ESD-suojattuja. ISO-malleisssa on 2.5kV eristys CAN bus -puolella.

Mallit:

  • USB to CAN bus muunnin, ISO-malli
  • Ethernet to CAN bus muunnin, LAN ja WLAN

viaVPN – Connect Any Device over Internet

viaVPN mahdollistaa suojatun etäyhteyden kautta mm. VScom laitteiden etäältä tapahtuvan konfiguroinnin, päivityksen ja diagnosoinnin. Näiden lisäksi viaVPN mahdollistaa siirtää tietoa VScom laitteeseen/laitteelta esim. mittaustietoja, ohjaustietoja… Linkki: viaVPN

Lähetä sähköposti: info@timeless.fi

Soita: +358 44 9988 238