Profitap - ProfiShark All-in-One TAPVerkko-TAP laitteiden avulla voidaan kopioida verkkoliikenne mittaus- ja analysointilaitteille ilman verkon aktiivilaitteiden osallistumista. Kaikkien ProfiShark-mallien mukana tulee laitteen hallintaa ja konfigurointia varten ProfiShark Manager -sovellus, jota voidaan käyttää rinnakkain analysaattoreiden (WireShark, ClearSight, OmniPeek, Packetyzer,OptiView, NetSpector, NetDecoder, Ethertest...) kanssa.

ProfiShark 100M, kannettava All-in-One TAP USB 2.0-liitynnällä, 10/100 Ethernet-verkkojen monitorointiin ja testaukseen

ProfiShark 100M on All-in-One TAP USB 2.0 -liitynnällä ja se on suunniteltu sekä tavallisen Ethernetin että reaaliaikaisen teollisuus-Ethernetin testaukseen ja monitorointiin yhdessä kolmansien osapuolten analysaattoreiden kanssa.

ProfiShark 100M kytketään kannettavan tietokoneen USB 2.0 porttiin (450 Mb/s) ja sen avulla voidaan monitoroida verkon kaikkia 7 OSI-mallia. Laite kaappaa full-duplex liikennettä (10/100) wirespeed-nopeudella (200 Mb/s).

ProfiShark 100M on soveltuu erityisesti teollisuus Ethernet-verkkojen (ProfiNet, Real Time, IRT...) vianetsintään.

Lataa tuote-esite: ProfiShark 100M

ProfiShark All-in-One TAP

ProfiShark 1G, kannettava All-in-One TAP USB 3.0-liitynnällä, 10/100/1000 Ethernet-verkkojen monitorointiin ja testaukseen

Profitap ProfiShark 1G, kannettava All-in-One TAP USB 3.0 -liitynnällä (5 Gbit/s), mahdollistaa käyttäjälle helpon ja tietoturvallisen tavan kytkeytyä 10/100/1000 Ethernet –verkkoon monitorointia ja testausta varten. ProfiShark 1G vastaa yhtä 10/100/1000 aggregator TAP:ia ja kahta 1 Gbps NIC:iä.

ProfiShark 1G TAP kytketään kannettavan USB 3.0 –porttiin ja näin saadaan full-duplex 1G wirespeed yhteys verkkoon. ProfiShark 1G soveltuu ominaisuuksiensa puolesta erittäin hyvin kenttäsovelluksiin kuten teollisuus-Ethernet verkkojen asennuksiin ja monitorointiin.

ProfiShark 1G+ malli sisältää myös laajennetut timestamp-ominaisuudet: GPS ja PPS timestamping.

Lataa tuote-esite: ProfiShark 1G

Lataa tuote-esite: ProfiShark 1G+

ProfiShark 10G, kannettava All-in-One TAP USB 3.0-liitynnällä, 10G-kuituverkkojen monitorointiin ja testaukseen

Profitap ProfiShark 10G, kannettava All-in-One TAP USB 3.0 -liitynnällä, mahdollistaa käyttäjälle helpon ja tietoturvallisen tavan kytkeytyä 10G kuituverkkoon monitorointia ja testausta varten. Verkkoliityntää varten laitteessa on 2x SFP+ moduulipaikkaa (SR, LR tai ER) ja ProfiShark 10G:tä voi käyttää sekä In-Line että SPAN tilassa.

ProfiShark 10G kaappaa kaikenkokoisia ja -tyyppisiä paketteja.

Lataa tuote-esite: ProfiShark 10G

Lue artikkeli ProfiShark 10G käyttökokemuksesta (PDF): First-Encounters-with-the-ProfiShark-10G