Network Monitoring Solutions

Hollantilaisen Profitapin tuotevalikoimaan kuuluvat verkko-TAP laitteet, kuten kupari-TAP ja kuitu-TAP laitteet. Huolto- ja  asennuskäyttöön ProfiShark All-in-One TAP USB 2.0/3.0 liitynnällä.

Kupari-TAP ja kuitu-TAP laitteet verkon monitorointiin

Profitap Kupari-TAP ja kuitu-TAP laitteet

Verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut datakeskuksille sisältäen laajan valikoiman sekä kuitu-TAP että kupari-TAP laitteita. Verkko-TAP laitteiden avulla voidaan kopioida verkkoliikenne mittaus- ja analysointilaitteille ilman verkon aktiivilaitteiden osallistumista.

Profitap Booster

Profitap Booster on Network Packet Broker, joka mahdollistaa lähettää liikennettä maksimissaan 8 portista (4 in-line linkkiä tai 8 SPAN) yhteen NPB-porttiin, kun perinteisissä ratkaisuissa tarvitaan 8 porttia. Profitap Booster tulee näin huomattavasti edullisemmaksi ratkaisuksi kuin perinteiset Network Packet Broker –ratkaisut. Tämän lisäksi Profitap Booster vie huomattavasti vähemmän räkkitilaa kuin muut perinteiset ratkaisut.

Pääominaisuudet:

 • 8x RJ45 10/100/1G linkkien aggregointi yhteen SFP+ 1G-10G lähtöön
 • Suora linkin aggregointi, ei tarvetta hallinnalle, asennukselle eikä ajurille
 • Ei muodosta pullonkaulaa: täysi line-rate suorituskyky vähennetyllä viiveellä ja eikä menetä yhtään pakettia
 • Ei vaikuta verkon toimintaan (non-intrusive)
 • Redundantti virransyöttö
 • Mikäli virransyöttö menetetään kuitenkin kokonaan, Profitap Booster pitää linkin ylhäällä ja kytkeytyy passiivi-moodiin, jolloin taataan verkon toiminta myös tässä tilanteessa

Lataa tuote-esite: Booster

Profitap Power Blade

Power Blade optimoi kaapeleiden ja virtalähteiden määrän muuttamalla 2x tulojännitteen 24 x 12V DC syöttöjännitteeksi. Tupla-syöttöjännite tekee ratkaisusta täysin redundantin, joten se pienentää olennaisesti riskejä, jotka aiheutuvat mahdollisista virtakatkoksista.

Pääominaisuudet:

 • Redundantti AC tai DC sisääntulo
 • 24 x 12V DC lähdöt
 • 750 W redundantti tehonsyöttö
 • Erilliset syöttöjännite virtapiirit
 • 300 BTU/h
 • Reaaliaikainen viantunnistus
 • Max 2.5 A per lähtö

Power Blade on saatavilla 100-240V AC ja -48V DC tuloilla ja lähdöt 24 x 12V DC Molex Micro-Fit liittimillä. Kaksi jännitelähdettä (AC tai DC) ja 24 kpl Molex Micro-Fit to DC Jack -kaapeleita tulevat laitteen mukana.

Lataa tuote-esite: Profitap Power Blade Power Distribution Unit

Profitap uutiset ja tuotejulkistukset

Profitap Power Blade mahdollistaa organisoidun ja tehokkaan tavan järjestää 12V virransyöttö 24 eri laitteelle 1U-räkkikotelosta.

22.2.2017
24 x 12V virransyöttö datakeskuksen laitteille 1U-räkkikotelosta. Power Blade optimoi kaapeleiden ja virtalähteiden määrän muuttamalla 2x tulojännitteen 24 x 12V...
Lue lisää

Profitap DiodeTAP LC moduuli mahdollistaa uuden liityntätavan kuituverkon in-line monitorointiin lisätyllä turvallisuus ominaisuudella.

8.2.2017
Profitap LC TAP-moduuli lisätyllä suojaus-ominaisuudella. DiodeTAP ehkäisee kaikki tarpeettomat ja häiritsevät valolähteet kuituverkkoon, estämällä valon kulun monitorointiporteista edelleen verkkoon. Täten...
Lue lisää

Automaatio- ja kuituverkkojen monitorointiin suunniteltu ProfiShark All-in-One TAP helpottaa kytkeytymistä Fast ja Gigabit Ethernet verkkoihin sekä 10G kuituverkkoihin.

24.10.2016
ProfiShark verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut huolto- ja asennuskäyttöön. Verkko-TAP laitteiden avulla voidaan kopioida verkkoliikenne mittaus- ja analysointilaitteille ilman verkon...
Lue lisää