Wireless Sensor Networks

Newsteo on ranskalainen valmistaja, joka kehittää ja valmistaa eri suureiden mittaamiseen ja monitorointiin tarkoitettuja langattomia data loggereita ja antureja sekä niiden hallintasovelluksia.

Betonin lämpötilan, kosteuden ja muodonmuutoksen analysointi

Newsteo betonin lämpötilan muodonmuutoksen analysointi

Newsteo Builder - Betonin valun lämpötilan ja muodonmuutoksen mittaamiseen

Betonin laatu riippuu valun asettumisesta ja kovettumisesta, jonka mittaamiseen on Newsteo kehittänyt yhteistyössä Lafarge R&D laboratorion kanssa Newsteo Builder dataloggerin, joka asennetaan betonivalun sisään antennijohdon kanssa. Dataloggeri tallentaa mittaukset ja lähettää mittaustulokset edelleen (RF-ISM / LAN / 2G / 3G) mahdollistaen lämpötilan ja muodonmuutoksen valvonnan joko paikallisesti tai etänä. Mittaustulokset kerätään joko paikalliselle PC:lle tai pilvipalveluun analysointia ja raportointia varten.

Pääominaisuudet:

 • Lämpötilan mittausalue: -20°C … +80°C
 • Lämpötilan mittaustarkkuus: +/- 0.3°C
 • Muodomuutoksen mittausalue (hienovenymäanturi): -1850 ppm … +1850 ppm (2.7V siltakytkentä)
 • Muodonmuutoksen mittaustarkkuus: +/- 0.56 ppm per jännite
 • Mittaustiheys: Voidaan asettaa 10 minuutista neljään tuntiin
 • Muistikapasiteetti: 32256 mittausta päiväys ja aika tiedoilla
 • Mittaustulosten varmennus: Tiedonsiirron varmennusprosessi takaa, etteivät mittaustulokset häviä tai muutu tiedonsiirron aikana. Dataloggeri tallettaa lisäksi automaattisesti viimeiset 32000 mittaustulosta omaan muistiin.
 • Paristo: Lithium Thionyle (koko D), toiminta-aika 5 – 10 vuotta (riippuu mittaustiheydestä ja lämpötilasta)
 • Mitat: 132 x 75 x 70 mm ja antennikaapeli 5 metriä
 • Materiaali: Polyuretaani kotelointi
 • Käyttölämpötila: -20°C … +80°C
 • Suojaustaso: IP68

Lataa tuote-esite: Newsteo Builder


LGR36 ja LGR46 dataloggerit betonin valun kovettumisen mittaukseen

Mikäli on tarve pelkästään mitata betonin valun kovettumista käyttäen lämpötila-antureita, ovat LGR36 ja LGR46 dataloggerit ulkoisilla antureilla siihen soveltuvia. Betonivalun sisään asennetaan ohut messinkiputki (halkaisija >6mm), jonka sisään asennetaan lämpötila-anturi ja dataloggeri kiinnitetään rakenteeseen. Dataloggeri lähettää mittaustuloksia halutulla tiheydellä eteenpäin (RF-ISM / LAN / 2G / 3G) ja mittausten päätyttyä voidaan anturi poistaa valun sisältä, jonka jälkeen dataloggeri antureineen on valmis käytettäväksi uudessa mittauskohteessa. Mittaustulokset kerätään joko paikalliselle PC:lle tai pilvipalveluun analysointia ja raportointia varten.

Betonin lämpötilan mittaus pilvipalvelun kautta

Pääominaisuudet:

 • LGR36: 1x anturi
 • LGR46: 2x anturi
 • Lämpötilan mittausalue: -40°C … +80°C
 • Lämpötilan mittaustarkkuus: +/- 0.3°C
 • Mittaustiheys: Voidaan asettaa 1 mittaus/sek ... 1 mittaus/4 tuntia
 • Muistikapasiteetti: 32768 mittausta päiväys ja aika tiedoilla
 • Mittaustulosten varmennus: Tiedonsiirron varmennusprosessi takaa, etteivät mittaustulokset häviä tai muutu tiedonsiirron aikana. Dataloggeri tallettaa lisäksi automaattisesti viimeiset 32000 mittaustulosta omaan muistiin.
 • Paristo: AA Lithium Thionyle, toiminta-aika max. 3 vuotta (riippuu mittaustiheydestä ja lämpötilasta)
 • Mitat: 98mm x 64mm x 34mm
 • Materiaali: Alumiini
 • Käyttölämpötila: -40°C … +85°C
 • Suojaustaso: IP65

Huom! Saatavilla myös dataloggeri, johon voidaan liittää K-tyypin termopari-kaapeli betonivalun lämpötilan mittaamiseen.

Mikäli halutaan mitata betonivalun sekä lämpötilaa että kosteutta, voidaan käyttää LGR32 dataloggeria: Betonivalun sisään asennetaan halkaisijaltaan >10mm messinkiputki, jonka sisään asennetaan lämpötila/kosteusanturi (anturin halkaisija on 10mm). Ulkopuolelle jäävä putken pää tukitaan anturikaapelin vierestä, jolloin anturi mittaa pelkästään betonin kosteutta. Lisäksi voidaan mitata ympäröivän tilan lämpötilaa ja kosteutta mitataan erillisellä dataloggerilla (LGR64).


Lehdistötiedote 29.11.2016:

The Newsteo wireless sensors used by Soldata at the Strasbourg civil hospital.

During the construction of the building intended to house the Strasbourg Public Administration and the Center for Intellectual Property within the site of the Strasbourg Civil Hospital, the appearance of defects on the concrete structure caused work interruption.

Since consolidation operations were necessary, Soldata was mandated alongside Freyssinet in order to help ensure the safety of the workers working on the site by installing a system of auscultation of structure in order to prevent abnormal movements and to alert, via an alarm system, persons working on site.

In view of the size of the building, Soldata chose the deployment of a wireless data recovery system. The MicronsTM thus connects 13 extensometers, 16 strain gauges, a fissurometer, a pressure cell, a temperature sensor and two tiltmeters to an autonomous collector (powered by a solar panel), allowing a complete auscultation of the building in real time.

Linkki lehdistötiedotteeseen: http://www.newsteo.com/2016/11/29/wireless-monitoring-in-strasbourg/

Newsteo uutiset ja tuotejulkistukset

Newsteo ja Vialto kehittivät Vialto Track -ratkaisun terveydenhuolto-tuotteiden kylmäketjun valvontaan kattaen varastoinnin ja kuljetuksen.

23.4.2017
Newsteo ja Vialto, Ranskan johtava terveydenhuolto-tuotteiden kuljetusyritys, kehittivät Vialto Track -ratkaisun terveydenhuolto-tuotteiden varastoinnin, kuljetuksen ja varastoinnin aikaiseen lämpötilan seurantaan. Ratkaisu...
Lue lisää

Helposti pilaantuvien ja pakastettujen elintarvikkeiden kylmäketjun valvonta EN 12830 hyväksytyillä dataloggereilla.

10.3.2017
Newsteo langattomien dataloggereiden toimintaperiaate. Mittausverkko koostuu mittauskohteisiin (kylmiö, kylmävarasto, jääkaappi...) asennetuista langattomista dataloggereista ja Ethernet tai 2G/3G Collectorista (dataloggereiden hallinta...
Lue lisää

Newsteo langattomat dataloggerit eri mitta-antureilla joko paikallisena ratkaisuna tai hajautettuna pilvipohjaisena ratkaisuna.

10.2.2017
Newsteo langattomat RF-ISM dataloggerit paikalliseen tai hajautettuun tiedonkeruuseen ja analysointiin. Mittausverkko koostuu mittauskohteisiin asennetuista langattomista dataloggereista ja Ethernet tai 2G/3G...
Lue lisää

Varmista betonivalun ja betonin laatu Newsteo Builder dataloggerilla – Mittaa betonin lämpötilaa ja muodonmuutosta ensimmäisten tuntien aikana betonin valusta alkaen sekä vuosia sen jälkeen.

19.12.2016
1. Newsteo Builder betonin lämpötilan ja muodonmuutoksen analysointiin. Betonin laatu riippuu valun asettumisesta ja kovettumisesta, jonka mittaamiseen on Newsteo kehittänyt...
Lue lisää

Kuljetusolosuhteiden sekä kuljetusreitin valvonta, seuranta ja monitorointi Newsteo Trackerin avulla.

18.10.2016
Paketin tai kontin kuljetusolosuhteiden sekä kuljetusreitin seuranta ja valvonta. Newsteo Tracker mittaa ja tallentaa rahti-informaatiota kuten lämpötilaa, kosteutta, kastepistettä, valolle...
Lue lisää