ICP DAS – Ohjelmoitavat I/O-kontrollerit, Etä I/O-moduulit, M2M, Teollisuuden kenttäväylä- ja tietoliikennetuotteet

Ideas for Automation

ICP DAS on taiwanilainen I/O-kontrollereihin, teollisuustietokoneisiin sekä hajautettuihin I/O-tuotteisiin ja väyläratkaisuihin erikoistunut valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita teollisuuden ja automaation tarpeisiin.

ICP DAS – Ohjelmoitavat I/O-kontrollerit, M2M, Etä I/O-moduulit, Teollisuuden kenttäväylä- ja tietoliikennetuotteet

Ohjelmoitavat I/O-kontrollerit

Ohjelmoitavat I/O-kontrollerit yhdistävät teollisuustietokoneen ja ohjelmoitavan logiikan (PLC) yhteen pakettiin. Ratkaisut tunnetaan myös nimeltä PAC, Programmable Automation Controller. PAC-kontrollereihin voi valita laajan valikoiman I/O-moduuleita, ja niitä voi ohjelmoida tutuilla ohjelmointikielillä kuten C/C++, Visual Basic. PAC-kontrollereista löytyy myös Indusoft ja ISaGRAF tuki

Kontrollereita on tarjolla sekä Windows- että Linux-pohjaisina. Lisäksi valikoimissa on eri kokoisilla näyttömoduuleilla varustettuja kontrollereita.

Etä I/O-moduulit

Etä I/O -moduulit on tarkoitettu I/O:n laajaan ja kustannustehokkaaseen hajauttamiseen. Kommunikointiväylänä toimii joko Ethernet, sarjaväylä, USB tai jokin kenttäväylä. Lisäksi tarjolla on mm. GSM/GPRS ja 3G/4G I/O-moduuleita. Kommunikointiprotokollana käytetään tyypillisesti DCON, Modbus, CANopen tai Profibus protokollaa.

Teollisuuden kenttäväylä- ja tietoliikennetuotteet

Kenttäväylätuotteisiin kuuluu kenttäväylien rakentamiseen ja kenttäväyliin kytkeytymiseen liittyvät tuotteet. Tuettuihin kenttäväyliin kuuluvat mm. CAN, CANOpen, DeviceNet, Profibus, HART, Ethernet/IP, Modbus ja FRnet.

Tietoliikennetuotteisiin kuuluvat mm. laitepalvelimet (sarja ja I/O), muuntimet, Ethernet-kytkimet, yhdyskäytävät ja toistimet sekä ZigBee verkkotuotteet.

ICP DAS uutiset ja tuotejulkistukset

ICP DAS WISE 52XX -sarjan (Web Inside, Smart Engine) älykkäät, nopeasti käyttöönotettavat IoT-kontrollerit hajautettujen antureiden ja I/O-moduuleiden hallintaan sekä tiedonkeruuseen MQTT-protokolla tuella.

30.1.2017
WISE 5231 ja 5231M-3GWA älykkäät IoT-kontrollerit. WISE on taiwanilaisen ICP DAS kehittämä tuotesarja, joita käytetään kontrollereina hajautettujen antureiden ja I/O-moduuleiden...
Lue lisää