Monitoring and Access Control Solutions

HW group on tsekkiläinen valmistaja, joka kehittää ja valmistaa ratkaisuja etämonitorointiin, etähallintaan sekä kulunvalvontaan. LAN, WLAN ja 2G yhteydet. SensDesk-portaali ja älypuhelin appsit.

LAN-pohjaiset Damocles2 älykkääseen DI ja DO etäohjaukseen ja etämonitorointiin

HWg Damocles2Damocles2-tuotteet on suunniteltu Digital Input (DI, dry contact) sisääntulojen ja Digital Output (DO, rele) ohjaukseen ja monitorointiin LAN-verkon kautta käyttäen tietoturvallisia M2M-protokollia (HTTPS, IPv6, SNMPv3). Damocles2 voidaan myös helposti integroida olemassa olevaan monitorointijärjestelmään (tuki yli 50 SNMP ja SCADA sovellukselle). Lisäksi MQTT-protokolla mahdollistaa integroinnin IoT-sovelluksiin.

Kaikkiaan Damocles2:een voidaan kytkeä max. 24 DI-sisääntuloa ja 8x DO-relelähtöä. Lisäksi DI-sisääntuloissa on S0-pulssilaskurit muistilla vesi-, kaasu- ja kWh-mittareille. Damocles2 monitoroi kytkettyjä DI-sisääntuloja ja jos niiden tilat muuttuvat lähettää se hälytyksen sähköpostiin tai tekstiviestinä (SMS HWg-Trigger ohjelmistolla). Hälytykset voidaan myös lähettää SensDesk-portaalille, jolloin hälytykset menevät sieltä eteenpäin PUSH-viesteinä älypuhelimille. DI-sisääntulon tilan muuttuessa, voidaan myös se ohjata automaattisesti aktivoimaan etärele toisella Damocles2-yksiköllä.

Ilmaisella SensDesk web-portaalilla seurataan DI ja DO tiloja sekä hälytyksiä. Voit tutustua SensDesk-portaaliin oheisen linkin kautta: www.sensdesk.com. SensDesk-portaalia voi myös käyttää älypuhelimella, joihin on saatavilla SensDesk appsit Android ja iPhone älypuhelimille.

S0-pulssitiedot voidaan myös konvertoida kustannus/aika -muotoon ja viedä tiedot Excel-tiedostoon käyttäen HWg-PDMS -ohjelmistoa.

Damocles2:ssa on sisäänrakennettu verkkopalvelin, joten laitteen konfigurointia varten tarvitaan vain webbi-selain. Laitteen virransyöttö voidaan haluttaessa tehdä LAN-PoE kautta (Damocles2 2404).

Pääominaisuudet

 • LAN-yhteys
 • DI-sisääntulot
  • Damocles2 MINI: 4x DI
  • Damocles2 1208: 12x DI
  • Damocles2 2404: 24x DI
 • DO-relelähdöt
  • Damocles2 MINI: 2x DO
  • Damocles2 1208: 8x DO (open collector)
  • Damocles2 2404: 4x DO
 • Virransyöttö
  • Damocles2 MINI ja Damocles2 1208: 9-30V DC
  • Damocles2 2404: 9-30V DC, -48V, PoE
 • Dataloggeri-muisti (DI, DO): 250.000 tietuetta
 • Sisäänrakennettu verkkopalvelin

HW groupilta on myös saatavilla seuraavia ilmaisimia Damocles2-yksiöihin: Palovaroitin relelähdöllä, ovi/ikkuna-anturi, isku/tärinä anturi relelähdöllä, kaasuvaroitin relelähdöllä, virtailmaisin relelähdöllä, liiketunnistin... Kaikki ilmaisimet löytyvät tuoteluettelosta.

Lataa tuoteluettelo (PDF) monitorointituotteista: HWg Monitoring Catalog 2017

Lataa tuote-esite (PDF): Damocles2 MINIDamocles2 1208 ja Damocles2 2404

Lataa käyttöohjeet (PDF): Damocles2 Users' Manual

HW group uutiset ja tuotejulkistukset

HW group STE2 lämpötilan ja kosteuden mittausjärjestelmät kytkettäväksi LAN (PoE tuki) ja WLAN verkkoihin web-portaalilla ja älypuhelin sovelluksilla.

12.6.2017
Langattomasti tai langallisesti verkkoon kytkettävä lämpö- ja ilmankosteusmittari. STE2-tuotteet on suunniteltu LAN tai WLAN verkkojen kautta tehtävään lämpötilan ja kosteuden...
Lue lisää

HW group Ares 2G-pohjainen mittaus- ja monitorointiratkaisu web-portaalilla ja älypuhelinsovelluksilla: 14 ulkoista anturia ja kaksi DI sisääntuloa.

10.5.2017
Ares-tuotteet on suunniteltu etämittaukseen ja etämonitorointiin 2G-mobiiliverkon ylitse ja niihin voidaan kytkeä max. 14 ulkoista anturia, joiden lisäksi laitteessa on...
Lue lisää

HW group julkisti uuden sukupolven Damocles2 tuotteen I/O laitteiden etäkontrollointiin ja etämonitorointiin LAN-verkon kautta MQTT, SNMPv3 ja VDO tuella.

25.4.2017
Damocles2-tuotteet on suunniteltu Digital Input (DI, dry contact) sisääntulojen ja Digital Output (DO, rele) ohjaukseen ja monitorointiin LAN-verkon kautta käyttäen...
Lue lisää